HR ASSISTENT

Vill du vara med och utveckla vår HR-avdelning?

YRKE: HR ASSISTENT

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast månadslön

ANSTÄLLNINGSORT: Norsborg

 

 Vi växer så det knakar och nu står vi i begrepp att utöka vår HR-avdelning som i dagsläget består av en person. Vi letar efter dig som med entusiasm och nytänkande vill vara en viktig del i avdelningens utveckling vilket i slutändan även innebär koncernens utveckling. Är du den vi söker?

 

Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. I koncernen ingår idag Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi i dagsläget över 300 personer och har som ambition att öka ytterligare. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt.

 

Vilka egenskaper besitter du?

  • Strukturerad
  • Kommunikativ
  • Serviceinriktad
  • Hög integritet
  • Nyfiken
  • Lyhörd

 

I ditt arbete som HR-assistent kommer du att vara HR-chefens närmaste kollega och ha en nära dialog med såväl ledningsgrupp som verksamhetens chefer. Din huvudsakliga arbetsuppgift består i att administrera det dagliga arbetet på HR-avdelningen samt utveckla och förädla avdelningens arbetssätt, rutiner och processer. Detta innebär i stora drag att assistera HR-chefen med dokumentation, sammanställning och presentation av statistik samt implementering av nya system. Utöver detta kommer du att ha ett nära samarbete med HR-chefen och löneadministratören gällande strategiskt och operativ planering för avdelningens och koncernens fortsatta utveckling. Du kommer att vara en viktig kugge i att förädla och förbättra vårt arbetssätt och våra processer. Vi värdesätter din strukturerade förmåga och ser snarare att du jonglerar säkert med en boll åt gången istället för fler än du kan hantera. Du har några års arbetslivserfarenhet i ryggen, är nytänkande samt har modet att ifrågasätta och hitta nya lösningar. Lotus Maskin & Transport är ett växande företag och vi ser att du är intresserad av att bygga framtidens HR-avdelning tillsammans med oss.

 

Vad får du som anställd hos oss utöver fantastiskt härliga kollegor och världens bästa chef? Lotuskoncernen är en modern och nytänkande organisation som månar om de anställdas välbefinnande. Vi värdesätter en hälsosam livsstil och hos oss får du naturligtvis friskvårdsbidrag och vi ser möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid som en självklarhet. Vi anordnar aktiviteter och tävlingar som främjar rörelse och vi har dessutom skrivit in fysisk aktivitet som krav vid alla våra sammankomster. Vi vill skapa en organisation med bred erfarenhet och kunskap och ser därför din personliga utveckling som ett verktyg att nå målet. Utbildning både externt och internt är en viktig del i att tillgodose dina behov.

 

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. Vi ser fram emot att träffa just dig.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.lotusab.se

Arbetsplatsens adress

Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

 

Utbildning

Utbildning inom HR-området och lön meriteras men ej krav.

Arbetslivserfarenhet

Erfarenhet av liknande HR-arbete samt lönearbete är meriterande men ej nödvändig.

Språk

Svenska och engelska i tal och skrift.

Körkort

Ditt arbete kan innebära resor och besök på våra arbetsplatser och vi ser därför körkort som en förenklande förutsättning men ej som ett krav.

 

Tillsättning av tjänst

Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten efter semesterperioden och kommer löpande göra ett urval av kandidaterna och kalla till intervju.

 

Kontakt

Thomas Gottlind

HR-Chef Lotuskoncernen

Thomas.gottlind@lotusab.se

(Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten)

 

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår