ARBETSCHEF

Placering: Piteå

Arbetschef till Piteå

 

I din roll som arbetschef ansvarar du för den dagliga driften på avdelningen. Du samarbetar nära projektledare och arbetsledare för att säkerställa effektiva arbetsflöden och säker leverans av våra tjänster inom rivning, sanering och håltagning, och du driver även egna projekt från start till mål. En viktig del i rollen är att bygga goda kundrelationer och kontaktnät för framtida uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsområden är:

  • Stödja personal i det dagliga arbetet
  • Följa upp pågående projekt och göra justeringar vid behov
  • Starta upp nya projekt och tilldela projektledare
  • Kalkyl av nya projekt
  • Ekonomisk uppföljning och planering

För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, är affärsmässigt driven, ser lösningar och tycker att dialogen med dina kollegor är viktig. Vi förutsätter att du är kostnadsmedveten, van att leda andra och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan

Ansök med ditt uppdaterade CV och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten samt varför du är rätt för jobbet. Vi tar emot din ansökan via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se 

 

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår