ARBETSLEDARE

Placering: Oskarshamn

Arbetsledare till uppdrag inom kärnkraft

Nu erbjuder vi en utvecklande tjänst för dig som vill arbeta med arbetsledning på större projekt i södra Sverige.  

 

Som arbetsledare har du en viktig roll i att säkerställa leveransen av våra projekt i kombination med upprätthållande av en god och säker arbetsmiljö. Du leder personalen i det dagliga arbetet och ser till att projektet löper enligt tidsplan. Verksamheten är förlagd till större nedmonteringsprojekt inom kärnkraften i Oskarshamn och vi ser gärna att du bor området, alternativt är van vid att resa och bo borta i arbetsveckorna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Projektsammanställning
  • Kundkontakt
  • Arbetsledning och planering
  • Arbetsmiljöarbete

För att trivas i rollen tror vi att du ser lösningar och tycker att dialogen med dina kollegor är viktig. Du har god vana av att leda andra och vi förutsätter att du tycker om att skapa goda kundrelationer, är kostnadsmedveten samt besitter kunskap om lagar och regler för jobbet. För den här rollen är tidigare erfarenhet av arbete inom rivning samt kärnkraft ett krav.

Då arbetet är förlagt på skyddsklassat område kommer en säkerhetsprövning göras av samtliga kandidater aktuella för tjänsten.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan

Ansök med ditt uppdaterade CV och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten samt varför du är rätt för jobbet. Vi tar emot din ansökan via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se 

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår