GRÄVMASKINIST

Placering: Västerbotten

Är du grävmaskinist med erfarenhet av rivning? 

Nu erbjuder vi en spännande tjänst för dig som vill arbeta i norra Sverige.

Som grävmaskinist hos oss är du en viktig del i leveransen av våra projekt där vi river hela byggnader. Här arbetar du med moderna arbetsredskap och härliga kollegor på olika platser i norra delen av landet. De flesta av våra projekt är belägna i Norrbotten, men arbete över hela Norrland kan förekomma. Dina vanligaste arbetsuppgifter är:

  • Rivning av byggnader med grävmaskin
  • Sortering av byggmaterial
  • Krossning av betong

Vi tror att du har flera års erfarenhet av rivningsarbete, är trygg i samtliga arbetsmoment och tycker om lagarbete samtidigt som du är självgående. Du trivs med att ha kontakt med såväl kollegor som kunder och har goda kunskaper i det svenska språket.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan

Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV via mail till rekrytering@lotusab.se, frågor om tjänsten besvaras av rekryteringsansvarig josefin.wikstrom@lotusab.se 

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår