ARBETSLEDARE

VILL DU ARBETA I EN ROLL MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER? 

Lotus Maskin & Transport AB har de senaste åren utvecklats till en av de ledande aktörerna inom rivning i Sverige. Inom koncernen ingår idag Rivners AB, Rivab i Göteborg AB samt AK Schakt o Entreprenad AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Piteå och även Helsingfors och Vasa i Finland. Efterfrågan på våra tjänster blir ständigt större och vi söker nu efter en arbetsledare som vill växa tillsammans med oss. Som arbetsledare hos oss har du stor frihet och du driver dina egna projekt från start till mål. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt.

 

Vem är du?

-Vi ser helst att du har erfarenhet av liknade arbete inom byggbranschen

-Bas U och Bas P utbildning är meriterande men vi erbjuder utbildningen till rätt person

-Då vårt arbetsområde är Stockholm och Mälardalen är B-körkort en förutsättning

-Rollen innebär en hel del administrativt arbete så vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar datorvana

I din roll som arbetsledare arbetar du nära projektledaren och sköter alla delar i ditt projekt så som fakturering, ÄTA-hantering, KMA och ekonomimöten. Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat. Vi ser fram emot att träffa just dig.

Arbetsplatsens adress
Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG


Arbetslivserfarenhet
Arbetsledning eller annan ansvarsroll inom bygg och anläggning är meriterande.

Språk
Svenska (krav)

Körkort
B – Personbil


ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast månadslön


Ansökan

Micke Astgren Avdelningschef, Lotus Maskin & Transport AB  Avd.2

micke@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår