FÄLTMEKANIKER

Placering: Stockholm

Söker du ett meningsfullt och självständigt arbete?

Nu erbjuder vi en utvecklande roll som fältmekaniker i Stockholmsområdet.

 

Som fältmekaniker hos oss har du en avgörande roll i att vi kan hålla en säker och effektiv drift ute på våra arbetsplatser. Du utgår från vår verkstad i Grödinge där vi servar och reparerar bilar och maskiner åt resten av organisationens verksamheter. Din arbetstid spenderas till stor del ute på våra olika arbetsplatser där du felsöker, servar och reparerar våra olika maskiner.

I din roll som fältmekaniker kommer du ansvara för hela arbetsprocessen gällande reparationer på våra entreprenadmaskiner. Dina vanligaste arbetsuppgifter är:

  • Kontaktperson gällande akuta reparationer
  • Felsökning och kostnadskalkyl
  • Reparation och service
  • Beställning av reservdelar
  • Dokumentation
  • Skötsel och vård av verktyg

Vi tror att du har minst tre års erfarenhet som maskinmekaniker, B-körkort och truckkort samt någon typ av utbildning inom fordons-/maskinteknik. Vi förutsätter att du har ett intresse för fordon och maskiner, tycker om att arbeta självständigt och förstår vikten av god kundservice.

 

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till jyrki.kinnunen@lotusab.se

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår