PROJEKTLEDARE

Är du vår nästa engagerade projektledare med sinne för struktur?

YRKE: ARBETSLEDARE, BYGG OCH ANLÄGGNING

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast månadslön

ANSTÄLLNINGSORT: Norsborg

 

En utav Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering söker nu sin nästa projektledare.

Rivners AB är ett av Sveriges äldsta rivningsföretag och har sedan starten i slutet av 50-talet associerats med kvalitet, kunskap och service. Våra kunder är trygga i att arbetsutförandet alltid präglas av effektivitet och kostnadsmedvetenhet utan att någonsin tumma på säkerheten. För att bibehålla och stärka vårt goda rykte är vi noggranna med att Rivners personal delar och förmedlar företagets tanke om ett väl utfört arbete. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vi vill fortsätta att vara en organisation i ständig rörelse framåt.

 

Du beskriver dig själv som en person som har integritet, förmåga att balansera arbete och privatliv samt har ett sinne för struktur. Du gillar utmaningar, ser gärna lösningar och är en skicklig lagspelare som tycker dialogen med dina kollegor är viktig.

I ditt arbete som projektledare har du ytterst ansvar för flera av våra projekt gällande uppstart, drift, avslut och ekonomi. Du har lätt för att strukturera din arbetsdag och dina arbetsuppgifter men besitter även förmågan att delegera arbetsuppgifter vidare. Andra förekommande arbetsuppgifter är fakturering, attestering och tidsplanering av projekt. Ditt arbete utgår från vårt kontor men du besöker även projekt på andra arbetsplatser.

Vi värdesätter alltid personligheten men det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare yrken inom projektledning. Vi förutsätter att du är kostnadsmedveten, van att leda andra samt besitter kunskap om lagar och regler för jobbet.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Utvecklingsmöjlighet inom organisationen
  • Årliga medarbetarsamtal
  • Regelbundna hälsoundersökningar
  • Friskvårdsbidrag
  • Friskvårdsevenemang
  • Sammankomster utanför arbetet

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. Vi ser fram emot att träffa just dig.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.rivners.se

Arbetsplatsens adress

Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

Arbetslivserfarenhet

Projektledning är meriterande men ej ett krav

Språk

Svenska och engelska i tal och skrift (krav)

Körkort

B – Personbil

Rekryteringsprocess

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan

Helena.eriksson@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår