ARBETSLEDARE, BYGG OCH ANLÄGGNING

LOTUS MASKIN & TRANSPORT AB

Växande koncern söker flexibel och ansvarsfull arbetsledare!

YRKE: ARBETSLEDARE, BYGG OCH ANLÄGGNING

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast månadslön

ANSTÄLLNINGSORT: Norsborg

 

En utav Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering växer! Lotus maskin & transport AB har därmed behovet att utöka med ännu fler lagmedlemmar och söker därför en arbetsledare till vår avdelning inom tungrivning.


Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren har utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. Koncernen har även expanderat till Finland och vi är oerhört glada att vi i utmanande tider kan fortsätta att växa. I koncernen ingår idag Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi 450 personer och har som ambition att öka ytterligare. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vi vill fortsätta att vara en organisation i ständig rörelse framåt.

 

Arbetsledaren vi söker ska ha förmågan att på ett naturligt sätt kunna leda, organisera och se möjligheter för avdelningen samt organisationen i stort. Du kommer att ansvara för flera projekt från uppstart till mål. Det omfattar vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter, exempelvis ekonomi, avtal, ÄTA-hantering och riskanalyser. Du är en viktig kugge för medarbetarna i produktionen där du är den kommunikativa ledaren som är van att fatta beslut och arbeta självständigt. Du stämmer även av mot beställarens önskemål så att arbetet löper enligt tidsplan.

 

Vad har du för erfarenhet?

-Vi ser att du har erfarenhet av liknade arbete inom byggbranschen, meriterande inom tungrivning.

-Bas U och Bas P utbildning är meriterande men vi erbjuder utbildningen till rätt person.

-Då vi arbetar i Stockholm och Mälardalen är B-körkort en förutsättning.

-Rollen innebär en hel del administrativt arbete och vi förutsätter därför att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar datorvana.

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. Vi ser fram emot att träffa just dig.

Arbete på annan ort kan förekomma.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.lotusab.se

Arbetsplatsens adress

Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

Arbetslivserfarenhet

Arbetsledning eller annan ansvarsroll inom bygg och anläggning. Erfarenhet inom tungrivning är meriterande men ej ett krav.

Språk

Svenska och engelska i tal och skrift (krav)

Körkort

B – Personbil (krav)

Rekryteringsprocess

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan

Helena.eriksson@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår