EKONOMIASSISTENT

LOTUS MASKIN & TRANSPORT AB

Vill du vara en del i hjärtat av vår verksamhet?

YRKE: EKONOMIASSISTENT

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast månadslön

ANSTÄLLNINGSORT: Norsborg

 

Trots utmanande tider fortsätter vi att växa och den positiva trenden innebär att vi nu behöver utöka vår ekonomiavdelning. Vi letar efter dig som har ett grundläggande ekonomiskt kunnande och med entusiasm och nytänkande vill vara en viktig del i vårt arbetslag. Lotuskoncernens ambition är att ha en ekonomiavdelning i allra högsta klass för att våra verksamhetschefer ska känna sig trygga och ägna sin tid åt produktionen där de gör störst nytta. Ekonomiavdelningen fungerar som organisationens hjärta och består idag av sex personer som tillsammans innehar en mycket bred kunskap och erfarenhet av ekonomiarbete. Letar du efter en tjänst med stort ansvar och möjlighet till personlig samt yrkesmässig utveckling? Då är du förmodligen den vi letar efter.

 

Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. I koncernen ingår idag Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi 350 personer och har som ambition att öka ytterligare. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt.

 

Vilka egenskaper värdesätter vi?

  • Du gillar ordning och reda
  • Du har lätt för att strukturera upp din arbetsdag och dina arbetsuppgifter
  • Du tycker att dialogen med människor är viktig
  • Du har en förmåga att förstå människors behov
  • Du är har en pedagogisk ådra och en vilja att förmedla din kunskap vidare
  • Du tycker om att avsluta en arbetsuppgift innan du påbörjar nästa

 

I ditt arbete som ekonomiassistent ingår du i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för avdelningens dagliga drift. Tillsammans med dina kollegor agerar du stöd till organisationens chefer gällande ekonomiska frågor. Utöver löpande ekonomiarbete innefattar tjänsten även intern utbildning i form av nära dialog med såväl ledningsgrupp som verksamhetens chefer.

 

Vad får du som anställd hos oss utöver fantastiskt härliga kollegor och en mycket trevlig arbetsplats? Lotuskoncernen är en modern och nytänkande organisation som månar om de anställdas välbefinnande. Vi värdesätter en hälsosam livsstil och hos oss får du naturligtvis friskvårdsbidrag och vi ser möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid som en självklarhet. Vi anordnar aktiviteter och tävlingar som främjar rörelse och har dessutom skrivit in fysisk aktivitet som krav vid alla våra sammankomster. Vi vill skapa en organisation med bred erfarenhet och kunskap och ser därför din personliga utveckling som ett verktyg att nå målet. Utbildning både externt och internt är en viktig del i att tillgodose dina behov.

 

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. Vi ser fram emot att träffa just dig.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.lotusab.se

Arbetsplatsens adress

Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

 

Utbildning

Grundläggande ekonomisk utbildning.

Arbetslivserfarenhet

Erfarenhet av ekonomiskt arbete samt arbete med fokus kund- och leverantörsreskontra är meriterande.

Språk

Svenska och engelska i tal och skrift.

Körkort

Ej krav

Tillsättning av tjänst

Vår kommer löpande göra ett urval av kandidaterna och kalla till intervju.

 

Kontakt

Helena Eriksson

HR-assistent och rekryteringsansvarig Lotuskoncernen

Helena.eriksson@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår